Eerste matchingsite voor wensmoeders wensvaders & zaaddonoren
Welkom, (Inloggen)

De webshop voor roze en regenbooggezinnen

Auteur: van Vugt, d.d. 14-07-2021

Een poos geleden was ik op zoek naar een origineel kraamcadeau voor twee lieve vriendinnen die samen een baby kregen. Ik kwam er alleen al snel achter dat er niet zo veel leuke cadeautjes waren. Op verschillende sites zag ik wel wat rompertjes en op een andere weer een enkel invulboek, maar ik miste een shop waar je een compleet kraamcadeau kon kopen voor een roze gezin. Tijd dat die er dus kwam! Ik ben vol goede moed en met een Pippi Langkous instelling (“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan”) aan de slag gegaan en sinds februari 2021 is www.colorful2b.nl een feit.

Een webshop voor roze en regenbooggezinnen met leuke (kraam)cadeautjes
Ik maak met veel liefde en plezier zelf cadeaus, maar zoek ook bijpassende leveranciers en vakmensen. Zo verkoop ik bijvoorbeeld invulboeken voor twee mama’s of twee papa’s, maar ook kraambezoekkaarten en wenskaarten voor een gezin met meerdere ouders. Er is een groot aanbod van bedrukte kleding (o.a. rompertjes, shirtjes, slabbetjes) met een leuke opdruk. En alles is aan te passen als je me even een berichtje stuurt. Maar er is veel meer, van sieraden voor de liefste mama’s en papa’s tot houten poppetjes van je eigen unieke gezin.

Kom dus gerust eens een kijkje wagen. Ik sta open voor nieuwe producten/samenwerkingen en vind je het leuk om me te volgen, kijk dan eens op Facebook en Instagram.

Liefs Natasja van Colorful2b

Zoek jij een zaaddonor of wensouder die bij je past?

  • Gecontroleerde profielen
  • Beveiligde website
  • Matching principe
  • Live Chat functie
  • Onbeperkt lidmaatschap