Eerste matchingsite voor wensmoeders wensvaders & zaaddonoren
Welkom, (Inloggen)

 

Succesverhalen GaybyBoom

Succesverhalen

GaybyBoom bestaat straks in september al weer twee jaar. Regelmatig ontvangen we berichten van leden die zich uitschrijven omdat ze een passende match hebben gevonden. We zijn trots op de positieve reacties over de site en vinden het tijd om enkele succesverhalen te delen!

Heb je ook een succesverhaal of wil je je ervaring delen over jouw traject mail dan naar info@gaybyboom.nl


Ingezonden op woensdag 18 maart 2015 

Dankzij GaybyBoom kunnen we een nieuwe fase ingaan

Mijn vrouw en ik zijn blij om een nieuwe fase in te kunnen gaan met onze kinderwens. We hebben een leuke homo stel gvonden om een co ouderdschap mee aan te gaan en inmiddels is mijn vrouw al 5 maanden zwanger! Het heeft wel even geduurd en we waren in het begin ook vrij sceptisch over de website, maar uiteindelijk is het toch gelukt. Daarom willen we ook graag nog even een berichtje achterlaten.

Groeten,

Mijn vrouw en ik

------------------------------------------------------------------------------------------- 

Ingezonden op zondag 13 juli 2014 

GaybyBoom Bedankt! Wij zijn blij met dit initiatief

Al enige tijd waren wij aan het uitzoeken hoe wij invulling wilden geven aan onze kinderwens. Via een advertentie in de Zij aan Zij raakten wij bekend met GaybyBoom. 
We zijn erg blij met een website als GaybyBoom, want het bracht ons dichter bij onze kinderwens. Het voelde wat minder direct om eerst profielen te bekijken en dan pas in contact te komen. Wij hadden direct 7 matches en na verloop van tijd kwamen er meer matches bij. Met 2 van de matches hebben we intensief contact gehad en momenteel zijn we nog in contact met 1. Met deze wensvader hebben we nu bijna een jaar goed contact en spreken we regelmatig af. We liggen op 1 lijn en hebben er vertrouwen in. 
We kijken vol verwachting uit naar onze toekomst met een kleine en willen GaybyBoom graag via deze weg bedanken.

Hartelijke groeten,

2 Wensmoeders uit Breda

Zoek jij een zaaddonor of wensouder die bij je past?

  • Gecontroleerde profielen
  • Beveiligde website
  • Matching principe
  • Live Chat functie
  • Onbeperkt lidmaatschap