Eerste matchingsite voor wensmoeders wensvaders & zaaddonoren
Welkom, (Inloggen)


Aanbevolen door Gay Krant

Over ons

GaybyBoom is een matchingsite die (homo) wensvaders en wensmoeders met elkaar in contact brengt. Ook kunnen zaaddonoren zich registreren om gematcht te worden met wensmoeders. GaybyBoom onderscheidt zich door te werken met volledige profielen die zorg dragen voor meer betrouwbaarheid. De basis hiervoor is een matchmethode welke vergelijkbaar is met die van datingsites. Gebruikers maken een profiel aan, die door GaybyBoom wordt gecontroleerd. Het idee is ontstaan door het persoonlijk en maatschappelijk probleem van onbetrouwbare mensen die valse identiteiten/informatie op het internet verspreiden.

De website heeft optimale veiligheid in het waarborgen van persoonsgegevens. Via een Uitgebreide Validatie SSL Certificaat wordt zorg gedragen voor een beveiligde overdracht van gegevens tussen leden en de webserver. Zie ook de groene adresbalk met de certificaatgegevens.

Er wordt geen tijdslimiet aan een lidmaatschap gegeven, zodat iedereen rustig op zijn/haar gemak gebruik kan maken van de diensten. Je betaald éénmalig een bedrag van € 79,- en je kunt onbeperkt gebruik maken van GaybyBoom!

Sinds 1 november 2013 richt GaybyBoom zich niet alleen op de Nederlandse markt, maar ook op de Belgische. Zie ons nieuwsbericht.

GaybyBoom is opgericht door een lesbisch stel. Zij hebben ondervonden dat het lastig is om via het internet een betrouwbare partij te vinden. Daarnaast is het een enorme zoektocht om ook nog eens degene te vinden die bij je past. Hier wil GaybyBoom graag verandering in brengen!

Zoek jij een zaaddonor of wensouder die bij je past?

  • Gecontroleerde profielen
  • Beveiligde website
  • Matching principe
  • Live Chat functie
  • Onbeperkt lidmaatschap