Eerste matchingsite voor wensmoeders wensvaders & zaaddonoren
Welkom, (Inloggen)

FAQ

Onderstaand de meest voorkomende vragen.
Staat je vraag er niet tussen? Stel hem hier en we geven zo spoedig mogelijk antwoord op je vraag.
 

GaybyBoom werkt met de veiligste beveiligingssoftware, namelijk de Uitgebreide Validatie SSL Certificaat. SSL Certificaten beveiligen de verbinding tussen de bezoeker en de server, zoals een webserver, mailserver, Exchange of FTP-server. Gegevens worden hierdoor veilig verzonden, zonder het risico dat ze in handen vallen van derden.

In 2013 hebben we gemeten dat van onze leden het gemiddelde percentage tussen mannen/vrouwen lag op 38/62.

Bij wensvaders is er sprake van een co-ouderschap met de wensmoeder(s). Een zaaddonor heeft daarentegen een beperkte rol in het leven van het kind, zonder opvoedende rol.

Het kan vreemd voelen om te moeten betalen wanneer je een ander juist wil helpen. Wanneer je immers naar een spermabank gaat dan hoef je hier niet voor te betalen. Het grote verschil hierin is dat je bij ons de wensmoeder(s) leert kennen. Je betaald in principe voor de functies, veiligheid en betrouwbaarheid van de website, om elkaar op een gebruiksvriendelijke manier te leren kennen.

Nee, dit is een regeling die partijen met elkaar moeten afstemmen. Het kind kan bijvoorbeeld ook alleen in de vakanties en/of weekenden bij de vader(s) wonen.

Hiervoor kun je gebruik maken van de afvinklijst op GaybyTalk. Spreek eerst met elkaar af op een neutrale locatie, om te zien of het ook in real live met elkaar klikt.  

Dit kun je melden op 'meld misbruik'. Hier kun je de gebruikersnaam van de contactpersoon invullen en de reden waarom je vermoedt dat je contactpersoon niet betrouwbaar is. Jouw gegevens blijven anoniem en GaybyBoom beoordeeld of de melding terecht is.

Probeer nogmaals in te loggen in een andere webbrowser (bijvoorbeel: Firefox of Chrome) en/of wis je gehele chachegeheugen.

Na betaling ontvang je een e-mail om je account te activeren. Heb je deze mail niet ontvangen (ook niet bij "ongewenste mail") neem dan contact met ons op. Wanneer je je account hebt geactiveerd kun je je profiel aanmaken. Wanneer je volledig je profiel hebt ingevuld, dan wordt je profiel door het GaybyBoom team gecontroleerd. Pas na controle wordt je profiel goedgekeurd en kun je matches ontvangen.

Een profiel wordt doorgaans binnen 48 uur goedgekeurd. Je ontvangt een mail wanneer je profiel is goedgekeurd. Wanneer je profiel niet wordt goedgekeurd dan neemt het GaybyBoom team contact met je op.

Je kan matches verwijderen door middel van het prullenbak icoon. Deze match verdwijnt uit jouw matches. Ook verdwijn jij tussen de matches van je verwijderde match.

Je nieuwe match heeft jou dan verwijderd als match.

 

Zoek jij een zaaddonor of wensouder die bij je past?

  • Gecontroleerde profielen
  • Beveiligde website
  • Matching principe
  • Live Chat functie
  • Onbeperkt lidmaatschap