Eerste matchingsite voor wensmoeders wensvaders & zaaddonoren
Welkom, (Inloggen)

Lidmaatschap kosten

GaybyBoom stelt geen tijdslimiet aan haar lidmaatschap, zodat iedereen rustig op zijn/ haar gemak gebruik kan maken van de diensten.
Je betaald éénmalig een bedrag van € 79,- en je kunt onbeperkt gebruik maken van GaybyBoom!

Een juiste partner vinden voor je kinderwens is een serieuze aangelegenheid. Je gaat immers een verbintenis aan welke van levensduur is. GaybyBoom wil daarom geen tijdsdruk leggen op haar leden en heeft gekozen voor een lidmaatschap van onbepaalde tijd. Bij veel websites met een lidmaatschap, als bijvoorbeeld datingsites, betaal je per periode. Dit bedrag ligt vaak zo rond de € 20,- per maand. Om een juiste partner te vinden voor je kinderwens ga je niet over een nacht ijs. Het is een traject wat maanden kan duren. Het bedrag van € 79,- is hiermee al snel terugverdiend. Ook is hierdoor een drempel ingebouwd die alleen leden zal trekken die er ook echt serieus instaan.

Bemiddelingbureaus die wensouders (en zaaddonoren) met elkaar in contact brengen vragen daar al snel een paar honderd euro voor. Bij GaybyBoom heb je alles zelf in de hand en zijn de kosten aanzienlijk lager.

GaybyBoom biedt als betaalmethode iDeal en Mister Cash. Mocht je voorkeur uitgaan naar een andere betaalmethode, neem dan contact met ons op en samen vinden we een passende oplossing.

betaalmethodes

Zoek jij een zaaddonor of wensouder die bij je past?

  • Gecontroleerde profielen
  • Beveiligde website
  • Matching principe
  • Live Chat functie
  • Onbeperkt lidmaatschap