Eerste matchingsite voor wensmoeders wensvaders & zaaddonoren
Welkom, (Inloggen)

Hoe werkt het

GaybyBoom heeft als doel om matches te genereren op basis van unieke en volledige profielen. Op deze manier kun je je zoektocht inkaderen en kun je in contact komen met matches die voldoen aan je profiel c.q. zoekcriteria. 

Het begint met het aanmaken van een account en een uniek profiel, welke door het team van GaybyBoom wordt gecontroleerd. Wanneer GaybyBoom twijfelt over de juistheid van je gegevens, zal je hier een mailtje over ontvangen. Met behulp van het polaroid fotoalbum kun je eenvoudig foto's met beschrijving toevoegen aan je profiel. Als profielfoto mag je alleen een recente foto van jezelf plaatsen waarop het gezicht herkenbaar staat afgebeeld. De profielvelden Persoonlijke gegevens, Profiel details en Omschrijving zijn verplichte velden, zodat we volledige en unieke profielen kunnen bieden in de Matchgenerator.

Wanneer een profiel volledig is aangemaakt worden er aan de hand van je ingevulde gegevens matches gegenereerd. Je kunt deze matches bekijken en eventueel aan je favorieten toevoegen. Vervolgens kun je met deze match contact opnemen doormiddel van GaybyTalk, de unieke live-chat functie van GaybyBoom. Hier kun je met elkaar chatten, zonder dat je elkaars (e-mail) gegevens hoeft uit te wisselen. Is je match niet online? Geen probleem, de chat blijft gewoon staan voor het moment dat je match wel online is! Wanneer je een berichtje terug krijgt, ontvang je hiervan een melding via de mail. Zo hoef je dus niet telkens zelf te checken of je een berichtje hebt ontvangen. Ook wanneer je een nieuwe match hebt, maken we dit per mail aan je bekend.

Ben je benieuwd naar de statistieken van het ledenbestand van GaybyBoom. Bekijk het hier.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Zoek jij een zaaddonor of wensouder die bij je past?

  • Gecontroleerde profielen
  • Beveiligde website
  • Matching principe
  • Live Chat functie
  • Onbeperkt lidmaatschap