Eerste matchingsite voor wensmoeders wensvaders & zaaddonoren
Welkom, (Inloggen)

BAM Workshop Antwerpen

Auteur: Sara Coster, d.d. 25-6-2014

Op zaterdag 28 juni 2014 komen drie Nederlandse kinderwensexperts naar Antwerpen om een workshop te geven voor single vrouwen met kinderwens.

Drie coaches die zich specifiek inzetten voor vrouwen die geen partner hebben, maar wel een kinderwens.

- Ben jij een single vrouw met een kinderwens?
- Heb je het idee de enige te zijn in deze situatie?
- Weet je dat je een kinderwens hebt, maar weet je nog niet of (en hoe) je in je eentje moeder zou willen worden?
- Vraag je je af welke mogelijkheden er voor je zijn?

En heb jij behoefte aan:

- Praktische informatie
- Inspirerende voorbeelden
- Erkenning en herkenning
- En een zetje in de rug om de regie over jouw verlangen te nemen?

Sara Coster, Carolina Konijn en Barbara Lammerts van Bueren zijn drie coaches die zich de afgelopen jaren hebben toegelegd op de begeleiding van single vrouwen die met hun kinderwens worstelen. Zij hebben hun krachten gebundeld in het Expertisecentrum Kinderwens, voor single vrouwen die een kinderwens hebben of hadden.

Voor ieder van hen is hun eigen ervaring met dit thema een grote drijfveer. Inmiddels hebben zij in Nederland al vele honderden vrouwen kunnen helpen hun kinderwens serieus te nemen en er heel bewust te kiezen voor wel/niet moederschap in een andere dan de traditionele vorm.

Net als in Nederland neemt ook in België het aantal alleenstaanden toe. Hun single-status kan vrouwen in hun vruchtbare jaren voor een groot dilemma zetten: ze zouden graag moeder willen worden, maar hebben geen partner.

Gelukkig zijn er ook in die situatie mogelijkheden: eicellen invriezen, op zoek gaan naar een donor, aanmelden bij een spermabank of op zoek gaan naar een homostel om in co-ouderschap een kind te krijgen.

Maar wanneer ga je deze opties verkennen? Hoe lang wacht je nog op de prins op het witte paard? Op welke manier kun je je droom van ‘samen’ een gezin loslaten? En waar begin je bij het onderzoeken van wat er kan en wat er bij jou past?

De keuze om wel of niet kinderen te (willen) krijgen is een levensbepalende keuze. Die keuze maken op een andere manier dan je gedacht, gehoopt of gedroomd had, is een proces dat tijd kost.

Dus tegen al die Vlaamse single vrouwen met een kinderwens zouden we willen zeggen:

Begin op tijd met na te denken over alternatieven, wat kan er en wat past bij jou? Realiseer je dat je vruchtbaarheid na je 35e snel afneemt en de risico’s bij een zwangerschap groter worden.

Wij helpen je graag op weg:
kom op zaterdag 28 juni a.s. naar de 'Workshop Single & Kinderwens'

informatief – praktisch – inspirerend

Meer info via www.kinderwenscoach.nl

Zoek jij een zaaddonor of wensouder die bij je past?

  • Gecontroleerde profielen
  • Beveiligde website
  • Matching principe
  • Live Chat functie
  • Onbeperkt lidmaatschap