Eerste matchingsite voor wensmoeders wensvaders & zaaddonoren
Welkom, (Inloggen)

tv programma tlc

Auteur: Berman, d.d. 11-05-2016

Ik ben Sacha Berman en werk voor Strix televisie. Wij maken o.a. het programma ‘Louisa en Rosanna onze transgender liefde’. Louisa en Rosanna zijn een transgender paar. Louisa heeft de transitie al geheel gemaakt van man naar vrouw. Rosanna voelt zich een man maar is lichamelijk wel nog steeds vrouw. Beide hebben zij een zeer grote kinderwens en zij zitten nu dan ook in de intensieve molen om met behulp van inseminatie hun kinderwens waar te maken. Als zij hun droom waar kunnen maken overweegt Rosanna ook de stap om lichamelijke veranderingen te ondergaan. 

Nu gaan wij voor TLC een docu-special maken van 45 minuten waarin we mensen portretteren met bijzondere ouderschap. Bijvoorbeeld een homostel, of een draagmoeder zus voor haar homo broer, co-ouderschap of inderdaad een transgender. We portretteren 5 verschillende ouders, en daarbij komen Louisa en Rosanna langs die hen vragen hoe ze zwanger zijn geworden, hoe de reacties van de omgeving zijn, etc. Het moet een inspirerend uur televisie worden waarin de kijker kennis maakt met de meest uiteenlopende ouders, waarbij het zwanger worden niet evident was, maar de liefde voor het kind des te meer.

Louisa en Rosanna zouden graag met verschillende samengestelde gezinnen praten. Zijn jullie bereid om jullie verhaal met ons te delen dan horen wij dat heel graag! Als er meer vragen zijn dan kunnen jullie mij bereiken op de onderstaande contact gegevens. 

Met vriendelijke groeten,

Sacha Berman
Sacha.berman@strixtv.nl
0646320205

Zoek jij een zaaddonor of wensouder die bij je past?

  • Gecontroleerde profielen
  • Beveiligde website
  • Matching principe
  • Live Chat functie
  • Onbeperkt lidmaatschap