Eerste matchingsite voor wensmoeders wensvaders & zaaddonoren
Welkom, (Inloggen)

Vice News Tonight

Auteur: Pisetzner, d.d. 09-02-2018

Hallo,

Ik ben Amanda Pisetzner, een producer voor Vice News Tonight, een Emmy-winnend dagelijks nieuwsprogramma op HBO, gebaseerd in New York.

Wij zijn van plan om naar Nederland af te reizen om een reportage te filmen rond donorconceptie, en zijn hiervoor op zoek naar mensen die overwegen om zwanger te worden, of reeds zwanger zijn, met behulp van een (niet bekende) donor.

We zijn reeds in contact met enkele geweldige donors en verschillende volwassen donor-kinderen die we gaan interviewen rond hun persoonlijke ervaringen, maar zouden ook graag mensen aan het woord laten die zich op een donor-zwangerschap voorbereiden, om hun ervaring in beeld te kunnen brengen.

Ik besef dat dit een bijzonder persoonlijk onderwerp is, en we willen op dit moment dan ook enkel een verkennend gesprek voeren, waarbij we het bredere kader en de bedoeling van deze reportage kunnen toelichten.

Ik spreek zelf weinig Nederlands, maar het is de moedertaal van mijn collega Pieter, dus we kunnen zo'n gesprek zeker voeren in de taal waarbij u zich het meest comfortabel voelt (via telefoon of e-mail).

Laat mij iets weten als je geïnteresseerd bent: jullie kunnen me bereiken via amanda.pisetzner@vice.com

Zoek jij een zaaddonor of wensouder die bij je past?

  • Gecontroleerde profielen
  • Beveiligde website
  • Matching principe
  • Live Chat functie
  • Onbeperkt lidmaatschap