Eerste matchingsite voor wensmoeders wensvaders & zaaddonoren
Welkom, (Inloggen)

Kraambezoek kaarten roze ouders

Of “Roze ouders” ook hier had ik nog nooit eerder van gehoord. Maar de naam maakte me nieuwsgierig, het klinkt zo lekker vrolijk! Ik besloot dus om Google in te schakelen.

De reden dat ik op onderzoek uit ging is omdat ik tante word! Enthousiast ging ik op zoek naar een super leuk en passend cadeau voor de trotse aanstaande mama’s. Toen werd mij al heel snel duidelijk dat er eigenlijk helemaal niet zoveel te krijgen is zoals bijvoorbeeld kraambezoek kaarten of hele leuke uniseks babyshower kaartjes! Ik hoorde van een ouder dat zij het woordje Papa weghaalde op alle pagina’s en verving met mama en om nou een cadeautje te kopen waarvan (indien gewenst) het woordje “Papa” weggehaald moet worden zag ik ook niet zitten.

Hier wilde ik wat supertofs mee doen en dus besloot ik om te kijken wat mogelijk was. Na een aantal schetsen en voorwerk had ik kraambezoek kaarten en babyshower kaartjes in the pocket speciaal gericht op de vrolijke regenboog gezinnen! De babyshower kaartjes zijn ontzettend schattig met hun lieve pastel kleurtjes en leuke invul vragen; zacht en puur zoals elke newborn :-)

Ik was erg tevreden over het resultaat en besloot dan ook om mijn eigen Etsy store en Facebook pagina aan te maken om het zo onder de aandacht te kunnen brengen. Iedere ouder verdient gewoon de voorpret met alle leuke artikelen die er te krijgen zijn. Je kunt de kraambezoek kaarten makkelijk in een album plakken omdat de voorkant van de kaarten lief en rustig zijn gehouden. Dit geldt ook voor de leuke babyshower kaartjes!

Dus stop met zoeken en kijk snel op www.facebook.com/TinyPerfectionNL of ga direct naar de Etsy store TinyPerfectionNL.etsy.com en wie weet mag ik binnenkort een mooi pakketje jouw kant op sturen.

Met roze groet,
Tiny Perfection

Tiny Perfection

Zoek jij een zaaddonor of wensouder die bij je past?

  • Gecontroleerde profielen
  • Beveiligde website
  • Matching principe
  • Live Chat functie
  • Onbeperkt lidmaatschap